Bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 10, Sector 1, Bucuresti
Aterizari 390+
Decolari 395+

Directorului General ROMATSA i-au fost înmânate certificatele ISO 9001 și ISO 14001

Astazi, 22 Decembrie 2021, Directorului General ROMATSA, Dl. Marius Adrian COJOC, i-au fost înmânate de către Directorul General al BUREAU VERITAS România, Dl. Alexandu VIDU, certificatele ISO 9001 și ISO 14001, care dovedesc recertificarea cu succes a Sistemelor de Management al Calității și de Mediu implementate în ROMATSA.

Acest lucru confirmă faptul că sistemele de management implementate în ROMATSA sunt mature, conforme, ceea ce denotă o calitate înaltă a serviciilor furnizate de ROMATSA.

Aceste certificări asigură competitivitatea ROMATSA la nivel național și internațional, reprezentând garanții suplimentare de siguranță și de competență profesională. Certificatele sunt dovada obiectivă a performanței (inclusiv a celei de mediu), a orientării permanente pentru alinierea serviciilor la cerințele clienților noștri, a preocupării pentru îmbunătățirea continuă a tuturor activităților ce se desfășoară în cadrul ROMATSA și nu în ultimul rând a capacității organizației de a furniza servicii de înaltă calitate pe piața concurențială a furnizorilor de servicii ANS/ATM.

În plus, certificarea Sistemului de Management de Mediu confirmă faptul că ROMATSA consideră că mediul este un aspect foarte important pentru aviația civilă, un angajament al organizației pentru o abordare sistemică și pro-activă pentru asigurarea măsurilor necesare pentru reducerea impactului asupra mediului.

Pentru a menține calitatea serviciilor la un nivel înalt, trebuie să ne amintim că cele mai importante atuuri ale unei organizații sunt angajații săi. În acest sens, reușita celor două recertificări este datorată efortului conjugat al managementului și al tuturor angajaților ROMATSA, care prin profesionalismul lor au contribuit la obținerea acestora.